XC40

 • Volvo XC40 gereden door de pers

  In de mooie omgeving van Barcelona heeft een delegatie van de Nederlandse auto pers kennis gemaakt met de nieuwe Volvo XC40. Wilt u als eerste kennis maken met de nieuwe XC40? Neem dan snel contact op met onze verkoopadviseurs!

 • Volvo XC40 in productie in België

  Vandaag rolt de allereerste Volvo XC40 van de band in de Volvo-fabriek bij onze zuiderburen in Gent. De XC40 is de eerste compacte premium SUV van Volvo, dat al meer dan 13.000 orders voor het nieuwe model ontving. Met de nieuwe Volvo XC40 betreedt Volvo het snelst groeiende segment van de automarkt, dat van de compacte SUV’s.

 • Prijzen Volvo XC40 bekend gemaakt

  De nieuwe Volvo XC40 is vanaf nu te bestellen vanaf € 39.975 voor de T3-benzineversie. Private Lease is mogelijk vanaf € 549 (48 mnd/10.000 km). De eerste auto’s worden uitgeleverd als T5 AWD of D4 AWD met extra luxe Intro Line en staan in het voorjaar van 2018 in onze showroom.

 • Volvo XC40 filmoverzicht

  Liefhebber van bewegende beelden? Of benieuwd naar de eerste reactie van de Nederlandse autopers? Uiteraard staat het web vol met beeldmateriaal van de Volvo XC40, beeldmateriaal dat de specifieke details van de auto laten zien, verslag doet van de crashtests of de mening van een journalist weergeeft. Wij hebben een aantal films voor u verzameld.

 • Detailfoto's nieuwe Volvo XC40

  De nieuwe Volvo XC40 betekent voor Volvo toetreding tot een compleet nieuw marktsegment met een eigentijds model, vol slimme en eigenzinnige features. Bekijk hier alle detailfoto's.

 • Nieuwe Volvo XC40 maakt XC-familie compleet

  Volvo heeft vandaag in het Italiaanse Milaan de nieuwe Volvo XC40 geïntroduceerd. Daarmee maakt Volvo het XC-gamma compleet. Met de introductie van de nieuwe XC40 heeft Volvo voor het eerst in zijn geschiedenis drie nieuwe, wereldwijd leverbare SUV's in het gamma in het snelst groeiende autosegment. Bekijk de introductiefilm hier.

 • Geen gedoe: Een nieuwe Volvo XC40 via Care by Volvo

  Volvo introduceert samen met de nieuwe Volvo XC40 een unieke manier om een auto in eigendom te hebben: lidmaatschap van Care by Volvo. Dit maakt het eigendom net zo transparant als het bezit van een telefoon: er is een vast maandbedrag en de deelnemer krijgt iedere 24 maanden een nieuwe Volvo.

 • Volvo XC40: ontworpen voor het moderne stadsleven

  Volvo Cars introduceert met de nieuwe Volvo XC40 een veiligheidsniveau dat niet eerder in zijn klasse te zien was. Hetzelfde geldt voor de gebruikerservaring. Volvo heeft tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Volvo XC40 rekening gehouden met alle uitdagingen van het moderne stadsleven. Bekijk hier de film. Lees verder.

 • Volvo XC40 maakt een einde aan rommel in auto

  Volvo Cars maakt met de nieuwe Volvo XC40 een einde aan de dagelijkse frustratie die automobilisten ervaren vanwege het gebrek aan functionele opbergruimte in hun auto. De nieuwe Volvo XC40 zet in zijn klasse de maatstaf in ruimte, opbergmogelijkheden en functionaliteit. Bekijk hier de film. Lees verder.

 • Volvo XC40: Express Yourself

  De langverwachte Volvo XC40 maakt het XC-gamma van Volvo compleet en introduceert dynamiek, eigenheid en speelsheid in het segment van de compacte SUV. De XC40 is te personaliseren aan de hand van tientallen kleurencombinaties voor exterieur én interieur. Lees verder.