Wielrennen

 • Toertocht met Ellen van Dijk 26 augustus

  Ellen van Dijk

  Op 26 augustus organiseert Hooftman Volvo de eerste Hooftman Volvo Toertocht. Tijdens deze dag zal professioneel wielrenster Ellen van Dijk meefietsen. Hooftman is sinds begin 2017 mobiliteitssponsor van Ellen van Dijk. Wij ondersteunen Ellen om haar grote droom te verwezenlijken; Olympisch goud tijdens de zomerspelen van 2020 in Tokio. Helaas is de inschrijving gesloten, wij zijn trots op de ruim 80 deelnemers! Ellen van Dijk heeft alvast een boodschap voor de deelnemers.

 • Samenwerking met Ellen van Dijk

  Met veel genoegen maken we bekend dat we onlangs een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend met Wielrenster Ellen van Dijk, Stichting Wielerronde Woerden en Kiremko. Samen gaan we Ellen opweg helpen op weg naar de Olympische Spelen in Tokyo in 2020. Vanwege deze samenwerking rijdt Ellen nu ook rond in een bijpassende auto!

 • Veilig op de fiets met Volvo Life Paint

  Goed zichtbaar zijn op donkere herfst- en winteravonden, dat is voor fietsers en voetgangers van levensbelang. Volvo heeft een prima oplossing; Volvo Life Paint! Een reflecterende spray voor gebruik op kleding of tassen. Overdag niet te zien, maar in het schijnsel van autokoplampen weerkaatst de aangebrachte Life Paint het licht direct en zeer opvallend richting automobilist.

Ellen van Dijk