S90

 • Nieuw: de Volvo S90 en V90 T4

  Voor de S90 en V90 versterkt de T4 Geartronic benzinemotor het programma. Met 190 pk en standaard voorzien van een achttraps-automaat zorgen de nieuwe varianten voor een zeer scherpe vanafprijs voor de S90 en V90; € 49.875 voor de S90 T4 Geartronic Momentum en € 51.175 voor de V90 T4 Geartronic Kinetic. Dat levert voor beide auto’s een fiscale waarde op van onder de € 50.000!

 • Nieuwe ‘connected services’ en verfijnde interface

  Volvo Cars kondigt diverse updates aan voor zijn wereldwijde ‘connected services’ en vernieuwt zijn meervoudig onderscheiden ‘Sensus in-car interface’. De nieuwe Volvo XC60 en zowel de bestaande als de nieuwe modellen van de Volvo 90-serie profiteren hier het eerst van.

 • Twin Engine en R-Design voor Volvo S90 en V90

  De nieuwe Volvo S90 en V90 kennen een zeer goede verkoopstart. Dit zorgt er voor dat Volvo nu al het modeljaar 2018 aanbod kenbaar maakt, inclusief de R-Design uitvoering. Volvo maakt verder bekend dat deze modellen – inclusief de R-Design – in het nieuwe modeljaar ook leverbaar zijn als plug-in hybride T8 Twin Engine.

 • Buy & Drive; nieuwe Volvo's met showroomvoordeel!

  Buy & Drive, het exclusieve Hooftman label voor zeer snel te leveren nieuwe Volvo’s met extra veel showroomvoordeel! We hebben een groot aantal auto's toegevoegd aan de Buy&Drive-selectie, dus pak nu uw kans om te snel te genieten van een voordelige, gloednieuwe Volvo! 

 • Volvo onthult twee nieuwe versies van Volvo S90

  Volvo introduceert twee nieuwe uitvoeringen van zijn premium sedan, de Volvo S90. De eerste biedt extra comfort door de riantere beenruimte op de achterbank. De tweede – de Volvo S90 Excellence – is ontwikkeld als luxe chauffeursauto.

 • Nieuwe Volvo S90 gearriveerd

  De nieuwe Volvo S90 is gearriveerd en staat bij ons klaar voor een proefrit! Volvo’s nieuwe troef in het premium sedansegment biedt een rijke uitrusting en ongeëvenaarde veiligheidsvoorzieningen voor scherpe prijzen. De introductie van de nieuwe Volvo S90 markeert de volgende stap in Volvo’s grootschalige productoffensief.

 • Volvo presenteert sportieve S90 en V90 R-Design

  Van de nieuwe Volvo’s S90 en V90 komt ook R-Design-uitvoering. Dynamische designelementen kenmerken deze versies. De nieuwe R-Design-uitvoeringen van de Volvo’s S90 en V90 zijn te bestellen vanaf eind september 2016. Dan worden ook de prijzen bekendgemaakt.

 • Volvo rijdt mee in proef met intelligente auto’s op de A2

  Volvo is één van de deelnemers aan de Nationale Platooningtest op 16 maart. Dit is een proef met intelligente auto’s, waarbij meer dan vijftig auto’s van verschillende merken achter elkaar over de A2 van Amsterdam naar Beesd rijden. Ze maken hierbij gebruik van onder andere adaptieve cruise control. De test is een initiatief van AON.

 • Volvo integreert Spotify in nieuwe modellen

  Volvo gaat als eerste autofabrikant ter wereld de immens populaire muziekstreamingdienst Spotify integreren in zijn nieuwe modellen, te beginnen met de nieuwe Volvo XC90, S90 en V90. Dat heeft Volvo Cars bekendgemaakt op de telecombeurs Mobile World Congress in Barcelona. Bekijk hier de film.

 • Volvo gaat auto’s zonder fysieke sleutel leveren

  Al decennialang is het een gewoonte voor autobezitters om een auto te ontgrendelen en te starten met een fysieke sleutel. Dat gaat veranderen! Volvo Car Corporation gaat als eerste autofabrikant ter wereld auto’s zónder fysieke autosleutels leveren. Een unicum in de autowereld, de innovatieve digitale sleuteltechnologie biedt veel mogelijkheden.

 • Volvo S90 krijgt scherpe prijs

  Volvo Cars zet de nieuwe S90 premium sedan bijzonder scherp geprijsd in de markt. Hij is er met een rijke standaarduitrusting en ongeëvenaarde veiligheidsvoorzieningen zoals onder meer Large Animal Detection en Run off road mitigation. Tijdelijk is er bovendien een speciale Volvo S90 Intro Line verkrijgbaar.

 • Klantervaring Volvo On Call

  Tegenwoordig is Volvo On Call een veel gekozen optie op nieuwe Volvo’s. Maar wat is Volvo On Call eigenlijk? En hoe werkt het in de praktijk? Het zogenaamde Volvo On Call bestaat bij Volvo al sinds 1998 en maakt standaard onderdeel uit van de Nordic en Polar uitvoeringen van verschillende modellen.

 • De nieuwe Volvo S90

  Volvo Cars bereidt zich voor op de komst van de Volvo S90. Het compleet nieuwe model is Volvo’s nieuwe wapen in het premium sedansegment. De Zweedse autofabrikant staat vooral bekend om zijn SUV’s en estates, maar toont met de nieuwe S90 haar stellige ambitie om te excelleren in de executive-klasse. De Volvo S90 is gereed voor opmars in premium sedansegment. 

 • Volvo onthult Concept 26

  Volvo’s onderzoek naar autonoom rijden bevestigt wat we eigenlijk al wisten: het dagelijks woon-werkverkeer ontneemt ons het plezier in het autorijden. Juist tijdens dat woon-werkverkeer, maar ook gedurende lange autoreizen, is men het snelst bereid om de besturing aan de auto zelf over te laten. Bekijk hier de animatie!