Hockey

 • Naomi van As op bezoek bij Hooftman in Waddinxveen

  Zaterdag 9 september stond de showroom van onze vestiging in Waddinxveen vol met jeugdige hockeyliefhebbers. Allemaal gekomen voor Naomi van As, oud-hockeyinternational en bekend gezicht van onder andere Zappsport. Voor iedereen die helaas niet aanwezig konden zijn heeft Naomi een leuke boodschap achter gelaten. Bekijk deze hier

 • Bezoek Naomi van As 9 september a.s.

  Zaterdag 9 september aanstaande zal oud-hockey-international Naomi van As een bezoek brengen aan onze vestiging in Waddinxveen, tussen 11.00 uur en 13.00 uur ontmoet zij graag alle fans uit onze regio! Meldt u zich gelijk aan? Dat kan via dit formulier! Lees hier meer over het bezoek van Naomi!

 • Nieuw Sponsorcontract Hockeyclub Waddinxveen

  Onze uitstekende relatie met de Hockeyclub Waddinxveen hebben we donderdag 22 juni jongstleden nogmaals bekrachtigd door het tekenen van een nieuw sponsorcontract. De komende drie jaar is Hooftman Volvo als shirtsponsor aan de club verbonden en zal regelmatig aanwezig zijn bij hun hockeytournooien.

 • Volvo Clubbonus verlengd tot eind 2017!

  Volvo Car Nederland BV en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) hebben het afgelopen weekend hun succesvolle samenwerking verlengd tot eind 2017. Onder toeziend oog van international en Volvo ambassadrice Naomi van As, ondertekenden Richard Snijders en KNHB-directeur Erik Gerritsen de contractverlenging.
 • Opvallende auto voor jonge ondernemer

  In 2014 is Go4Hockey gestart met het organiseren van hockeyclinics en –camps op verschillende hockeyclubs in onze regio. Door de nog steeds stijgende populariteit van de hockeysport, is er bij de clubs steeds vaker behoefte aan ondersteuning en dus ziet Lars Verboom van Go4Hockey 2015 vol vertrouwen tegemoet.

 • Volvo Clubbonus

  De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Cars Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid (of de ouder van een lid) van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij een erkende Volvo dealer! Volvo is al sinds 1994 fan van de Nederlandse hockeysport en partner van de koninklijke Nederlandse Hockeybond. Indirect helpt Volvo daarmee iedere hockeyer in Nederland. Deze sponsoring activeert Volvo Cars Nederland nu ook regionaal, daar waar de Volvo dealers midden in de in de hockeysamenleving staan. Bekijk hier de film!

  Hooftman Autobedrijven is een dealer die midden in de in de hockeysamenleving staat en heeft al jaren warme banden met hockeyclubs in de regio zoals Hockey Club Reeuwijk Bodegraven, Goudse Mixed Hockey Club, Hockey Club Alphen, Mixed Hockey Club Woerden, Hockey Club Waddinxveen en Schoonhovense Mixed Hockey Club