Zaterdag 9 september aanstaande zal oud-hockey-international Naomi van As een bezoek brengen aan onze vestiging in Waddinxveen, tussen 11.00 uur en 13.00 uur ontmoet zij graag alle fans uit onze regio! Meldt u zich gelijk aan? Dat kan via dit formulier! Lees hier meer over het bezoek van Naomi!

Naomi van As speelde meer dan 200 interlands voor onze nationale vrouwenploeg en niet zonder succes. Van As won met het damesteam een gouden medaille op de Olympische Spelen in 2008 en 2012 en zilver in 2016. Ook heeft de Fédération Internationale de Hockey (FIH) Naomi van As voor uitgeroepen tot beste speelster van de wereld. En nu krijgen jullie de kans haar live te ontmoeten!

Wanneer?      Zaterdag 9 september 2017 van 11.00 tot 13.00 uur.
Waar? Hooftman Autobedrijf BV, Coenecoop 59, 2741 PH Waddinxveen.

 

Hooftman is al jaren partner van zes regionale hockeyclubs en daarom kunnen we met gepaste trots zeggen dat de volgende clubs ook een beetje ‘onze’ hockeyclubs zijn: Hockeyclub Waddinxveen, Goudse Mixed Hockey Club, Hockey Club Alphen, MHC Woerden, Hockey Club Reeuwijk Bodegraven (HCRB) en de Schoonhovense Mixed Hockey Club.

Volvo Nederland sponsort al jaren de KNHB en steunt hiermee de nationale jeugdelftallen en talent. Volvo Nederland heeft besloten de Volvo Clubbonus te verlengen tot eind 2017. De Volvo Clubbonus, waarbij Volvo Car Nederland € 1.000 in de clubkas van uw eigen hockeyclub stort bij aanschaf van een nieuwe Volvo, is al sinds 2010 een effectieve stimulans gebleken. De Volvo Clubbonus is bedoeld om de jeugd en het talent van de hockeyclub te ondersteunen.

Private lease

Hooftman Tweets