Ellen van Dijk

Op 26 augustus organiseert Hooftman Volvo de eerste Hooftman Volvo Toertocht. Tijdens deze dag zal professioneel wielrenster Ellen van Dijk meefietsen. Hooftman is sinds begin 2017 mobiliteitssponsor van Ellen van Dijk. Wij ondersteunen Ellen om haar grote droom te verwezenlijken; Olympisch goud tijdens de zomerspelen van 2020 in Tokio. Helaas is de inschrijving gesloten, wij zijn trots op de ruim 80 deelnemers! Ellen van Dijk heeft alvast een boodschap voor de deelnemers.

Recent prolongeerde zij haar Europese titel tijdrijden en werd Ellen nog tweede bij het NK tijdrijden én vijfde bij de wegwedstijd van het NK. Wij zijn bijzonder verheugd dat Ellen in het drukke programma tijd heeft vrij kunnen maken voor de Hooftman Toertocht. Om deze sportieve dag goed te laten verlopen, delen we het dagprogramma graag op voorhand met u. 

2017 wielrennen EllenVanDijk achter auto 1240

Programma zaterdag 26 augustus
08.00 uur Verzamelen bij Hooftman Volvo in Waddinxveen. Het adres is Coenecoop 59, 2741 PH in Waddinxveen. De koffie staat voor u klaar!

08.15 uur Welkom door Ellen van Dijk en Ivor Hooftman.

08.30 uur Vertrek van de groep met een gemiddelde snelheid van 29-30km/u, enkele minuten later vertrek groep 26-27km/u.

Tussenstop Met koffie en appelgebak bij Hooftman Volvo, vestiging Woerden. Het adres is Botnische Golf 15, 3446 CN in Woerden. Bij het vertrek kan de bidon weer worden gevuld en zijn er bananen voor onderweg.

12.30 – 13.00 uur Finish bij Hooftman in Waddinxveen met hapjes en drankjes.

Belangrijke informatie
Gedurende de rit van zo'n 100 kilometer zijn technische assistentie en EHBO uiteraard beschikbaar. Voor het vertrek ontvangt u van ons de telefoonnummers voor eventuele noodsituaties. Voor het rijden in de groep hebben we deze afspraken geformuleerd. Uw deelname is op eigen risico. 

Hooftman bidon
U ontvangt voor vertrek een Hooftman Volvo bidon. De bidon is schoon en klaar voor gebruik!

Starten en routekaart
Bij de inschrijfbalie kun u aangeven dat u er bent. Bij het aanmelden ontvangt u de bidon. Daarnaast ontvangt u ook een route-kaart. De route kunnen we ook met u delen via Strava. Er is een begeleider bij iedere snelheid aanwezig.

Foto’s
Gedurende de dag zullen er foto’s worden gemaakt, welke later via onze facebookpagina zullen worden gedeeld.

Mede mogelijk gemaakt door: 
2017 actie logo BikePro 2017 actie logo LivingWellFitness 2017 actie logo EllenVanDijk

2017 V90CC fietsen achterop 1240

Private lease

Hooftman Tweets