De nieuwe Volvo XC60 is vanaf € 58.995 per direct bij ons te bestellen. De XC60 is de meest veilige Volvo en completer dan ooit uitgerust en leverbaar met het aantrekkelijke Business Pack Connect, met onder meer een digitaal instrumentarium, smartphone-integratie en Sensus navigatie. Leasen is al mogelijk vanaf € 729, op basis van 15.000 km per jaar en 60 maanden looptijd.

Het feit dat de nieuwe Volvo XC60 een van de veiligste auto’s is, wordt kracht bijgezet door de zeer omvangrijke standaard veiligheidsuitrusting. Die omvat City Safety met Full Auto Brake, het geavanceerde remassistentiesysteem dat met behulp van een camera en radartechnologie een aanrijding helpt te voorkomen, dan wel de gevolgen hiervan te beperken. In de nieuwe XC60 is het systeem uitgebreid met Steering Support, dat in werking treedt als blijkt dat automatisch remmen niet genoeg is om een dreigend ongeval te voorkomen. In dat geval stuurt de XC60 om het obstakel voor de auto heen. Of dit nu een ander voertuig, een voetganger, een fietser of een groot dier is.
2017 XC60 New exterieur front savile 1240

Semi-autonoom rijden
Het standaard geleverde Oncoming Lane Mitigation is eveneens een nieuw actief veiligheidssysteem in de Volvo XC60. Het functioneert tussen 60 en 140 km/uur en stuurt de auto terug naar de oorspronkelijke rijbaan als de bestuurder deze onbewust verlaat en een aanrijding met een ander voertuig op de tegemoetkomende rijbaan dreigt. Andere geavanceerde veiligheidssystemen waarmee de nieuwe XC60 standaard is uitgerust, zijn: Run-off Road Mitigation, Run-off Road Protection, Intersection Braking en Lane Departure Warning. Optioneel is de XC60 leverbaar met Pilot-Assist. Hiermee kan de XC60 tot 130 km/uur semi-autonoom rijden.

Standaard met Volvo Sensus Connect
De nieuwe Volvo XC60 benadrukt zijn premium karakter verder met standaard features als Electronic Climate Control met vier gescheiden klimaatzones en CleanZone voor een betere luchtkwaliteit. Ook aanwezig zijn Keyless Start en Volvo Sensus Connect, het geroemde infotainmentsysteem met groot 9-inch touchscreen en een cloudbased service, voor onder meer het streamen van muziek. De XC60 is tevens voorzien van Park Assist achter. De nieuwste Volvo staat op 18-inch lichtmetalen velgen en is voorzien van zilverkleurige roofrails. De led-koplampen met grootlicht-assistent zijn voorzien van Volvo’s kenmerkende Thor’s Hammer-dagrijverlichting.
2017 XC60 new interieur middenconsole 2 1240

Aantrekkelijk geprijsd Business Pack Connect
De uitrusting van de nieuwe Volvo XC60 met Business Pack Connect is extra compleet. De aantrekkelijke extra’s omvatten Sensus navigatie met gratis EU-kaartupdates, smartphone-integratie met Apple® CarPlay en Android Auto en een 12,3-inch digitaal instrumentarium. Het pakket is verkrijgbaar voor prijzen vanaf € 995. Voor € 1.300 extra krijgt het interieur een extra luxe uitstraling door speciale comfortstoelen met Moritz-lederen bekleding en verwarming, en een verwarmbaar AquaBlade™ ruitenwissersysteem.

Drie uitvoeringen
De nieuwe Volvo XC60 is leverbaar als Momentum, Inscription en extra sportieve R-Design. Het benzine-programma bestaat uit de T5, T5 AWD, T6 AWD en de vooruitstrevende T8 Twin Engine AWD. De diesel-rijders kunnen kiezen uit de D4 AWD of de D5 AWD. In alle gevallen is de Volvo XC60 uitgerust met een Geartronic 8-traps automatische transmissie. 

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. 

 

 

Private lease

Hooftman Tweets