Volvo Car Nederland BV en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) hebben het afgelopen weekend hun succesvolle samenwerking verlengd tot eind 2017. Onder toeziend oog van international en Volvo ambassadrice Naomi van As, ondertekenden Richard Snijders en KNHB-directeur Erik Gerritsen de contractverlenging.

Volvo blijft de naamgever en sponsor van de module nationale jeugdelftallen en talent. Richard Snijders onderstreept de goede samenwerking met de KNHB: "De kernwaarden van Volvo en de KNHB sluiten naadloos op elkaar aan. Midden in de samenleving, gedreven en betrokken. Hockey en Volvo passen bij elkaar, kijk maar op de parkeerplaatsen van hockeyverenigingen in Nederland. Hockey staat net als Volvo garant voor topprestaties. We steunen elkaar ruim 20 jaar met wederzijds respect en passie voor de sport. Dit leidt tot loyaliteit van de hockeywereld aan Volvo en van Volvo aan de hockeywereld”. 
 
Volvo Clubbonus 
In aansluiting op de contractverlenging met de KNHB is besloten ook de Volvo Clubbonus te verlengen tot eind 2017. De Volvo Clubbonus, waarbij Volvo Car Nederland € 1.000 in de clubkas van de hockeyclub stort bij aanschaf van een nieuwe Volvo, is al sinds 2010 een effectieve stimulans gebleken. De Volvo Clubbonus is al bijna 2.000 keer uitgekeerd, waarvan maar liefst 2/3 van de berijders eerst een ander merk auto bezat. Ook is uit recent onderzoek gebleken, dat afgelopen onder de leden van de door een Volvo dealer ondersteunde hockeyclubs bijna 1 op de 3 nieuw gekochte auto’s een Volvo was. Deze cijfers liegen er niet om: de verbinding tussen Volvo en hockey minnend Nederland is ijzersterk! Meer weten over de Clubbonus? Bekijk hier de film met Volvo-ambassadeuren Billy Bakker en Naomi van As!
 
V.l.n.r.: Naomi van As, Richard Snijders, Erik Gerritsen en Noor Omrani.
 

Private lease

Hooftman Tweets