Volvo’s nieuwe V90 heeft alle ingrediënten om de koppositie van Volvo in het Premium estate-segment verder te verstevigen. De auto onderscheidt zich door een uitgesproken Zweeds design, een ongeëvenaard innovatieve veiligheidsuitrusting en uitstekende rijeigenschappen. 


De eerste auto’s rijden al op de Nederlandse wegen. De nieuwe Volvo V90 is in alle opzichten een verrassende estate. In de eerste plaats door zijn heel eigen design en een fraai afgewerkt interieur. Maar ook in praktisch opzicht gooit de V90 hoge ogen met een slim te benutten bagageruimte van maar liefst 1.526 liter bij een volledig neergeklapte achterbank. Uiteraard heeft de Volvo V90 een zeer hoog veiligheidsniveau. Net als de onlangs gepresenteerde S90 zet de V90 de standaard in het segment met onder andere:

• City Safety – Inclusief het nieuwe Large Animal Detection
• Driver Alert Control
• Lane Keeping Aid
• Run-off road Mitigation
• Intellisafe Assist – Inclusief de tweede generatie van Pilot Assist tot en met 130 km/uur

2016 V90 staand stockholm 1240
Uitvoeringen

Het aanbod van de Volvo V90 begint met de Kinetic uitvoering, die al direct van een rijke standaarduitrusting is voorzien. Voor de klant die meer luxe wil is er een upgrade mogelijk naar Momentum of naar de ultieme luxe van de Inscription. Voor de V90 zijn er ook enkele unieke opties leverbaar, zoals een elektrisch bedienbaar tweedelig panoramisch glazen schuif-/kanteldak met zonnescherm, een veiligheidsnet in de bagageruimte, een automatisch wegklapbare rolhoes en een boodschappentashouder achterin.

Intro Line
Ter introductie levert Volvo de V90 met een zeer aantrekkelijke Intro Line die onder andere is voorzien van Park Assist Pilot inclusief Park Assist vóór, Sensus-navigatiesysteem met Lifetime MapCare, een elektrisch bedienbare achterklep en een automatisch wegklapbare bagagerolhoes. Verder biedt de Intro Line nog extra veiligheid met IntelliSafe Surround bestaande uit Blind Spot Information System – BLIS met Lane Change Merge Assist, Cross Traffic Alert en Collision Warning & Mitigation Support achter.

Prijsoverzicht
Volvo V90 vanaf € 48.475 (consumentenadviesprijs) of € 47.295 (fiscale waarde). Volvo Car Lease vanaf € 739 p.m., excl. btw en brandstof, o.b.v. Full Operational Lease, 60 mnd, 15.000 km p.j. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg voor meer informatie de verkoopvoorwaarden op www.volvocars.nl. Gem. verbruik: 4,5 – 7,4 l/100 km (22,2 – 13,5 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 119 - 169 g/km. Download hier de prijslijst 

2016 V90 staand huis 1240     

 

Private lease

Hooftman Tweets