Het zijn er dertig: De Volvo Design Rides, die tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven de bezoekers gratis tussen de verschillende locaties vervoeren. Alle Volvo's die meerijden in de shuttle service zijn uitgerust met een uniek designobject op het dak.

Aanstaande zaterdag openen de deuren van de Dutch Design Week. Volvo is dit jaar onder andere aanwezig als mobiliteitspartner. De inzet van de dertig shuttles zijn hier een onderdeel van. Tevens rijden er vijf Volvo's rond voor het VIP vervoer. Meer weten over Volvo en design? Zie www.volvocarsdesign.nl.

Volvo Design Guide
Als extra service biedt Volvo de bezoekers van de Dutch Design Week de mogelijkheid om de Design App te downloaden. Met deze gratis app voor smartphone en tablet navigeer je probleemloos door de hoogtepunten van de Dutch Design Week. Doe dat in zo'n eigenzinnige V40 Cross Country en je bent ook nog eens super snel, comfortabel én veilig op de plek waar je zijn wilt! Of je nu een tentoonstelling in het Stedelijk Museum Amsterdam zoekt, wilt eten in het restaurant van ontwerper Piet Hein Eek of wilt weten wat je niet mag missen tijdens de Dutch Design Week: via de Volvo Design Guide is al deze informatie eenvoudig binnen handbereik. Een team van gerenommeerde designbloggers houdt de app up-to-date.

Nieuws Volvo Design Rides V40CC App 1 1100x500
Eenvoudig en snel
De Volvo Design Guide opent met een kaart van Nederland waarop alle door Volvo aanbevolen designlocaties zijn gemarkeerd. Deze zijn te filteren op plaatsnaam, categorie, datum en waardering, maar je kunt ook alleen in je eigen buurt zoeken. De app geeft van alle locaties een uitgebreide omschrijving en detailinformatie als adres, openingstijden en contactgegevens. Een locatie geselecteerd? Met een druk op de knop schakel je de navigatie op je telefoon in en kun je op weg naar jouw design-hotspot.

Inspireren
Volvo en design zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De ontwerpers van Volvo laten zich inspireren door innovaties en trends in het vakgebied, om het design van Volvo optimaal te laten aansluiten op de maatschappelijke ontwikkelingen en behoeften. 'Het is een inspirerende ontdekkingsreis om je volledig onder te dompelen in de wereld van design', zegt Arthur van Es, Marketing Directeur van Volvo Cars Nederland "De Design Guide is een manier om dit gevoel te delen." De Volvo Design Guide is gratis te downloaden in de appstore (iPhone) en de Google Play Store (Android). 
Nieuws Volvo Design Rides V40CC 3 1100x220

Private lease

Hooftman Tweets